Preview Mode Links will not work in preview mode

The Boiler Kids Podcast

Feb 11, 2020

Door dat Samsung bij opname van deze aflevering nog niet uit was gekomen met hun Unpacked Event, hebben we het over een andere boeg gegooid. Dit is een trollcast waarin we met Sam Fierens praten over onze favoriete films series.


Feb 5, 2020

In deze aflevering heeft Ferhat niet het budget voor Will Smith copyright claims, Olivier is weer eens ziek en zieke Chinezen gaan geen invloed hebben op de productie van de iPhone 9. Samsung bereidt zich voor op hun Unpacked evenement volgende week en hun nieuwste flip telefoon is al gelekt. We praten over het verschil...


Jan 29, 2020

Samsung bereidt zich voor om hun nieuwe S lijn te lanceren. Google en Xiaomi maken zich klaar om te vechten voor de low end smartphone oorlog. Het verbaast ons ook niet dat Tinder mensen veilig probeert te houden tijdens dates, terwijl Facebook waarschijnlijk weer onze persoonlijke gegevens wil stelen. Olivier kan...


Jan 21, 2020

We zijn terug met redelijk wat Samsung geruchten. Ferhat was op het Brussels Autosalon, Olivier is heel vrolijk en Ionity verpest elektrische auto's. AMD haalt Nvidia en Intel in op de PC markt. Ferhat is er van overtuigd dat Elon Musk eigenlijk Ernst Stavro Blofeld is en Olivier speelt met stemmetjes.


Jan 15, 2020

Tijdens deze aflevering van de podcast praten we over nieuwtjes uit de 2020 CES beurs. Samsung is uitgekomen met van alles leuks, Oneplus heeft een nieuwe concept telefoon en Sony heeft een auto gemaakt.